Wratten

Wrattenpen

ProducteigenschappenWartner_pen_0216

In  tegenstelling tot de klassieke salicylzuurbehandelingen die langdurig gebruikt dienen te worden en die vaak niet nauwkeurig aan te brengen zijn, is de Wrattenpen speciaal ontworpen om wratten op een snelle en efficiënte manier te verwijderen. Dankzij zijn innovatieve formule met handige penapplicator kunnen wratten reeds verdwijnen vanaf de eerste week behandeling. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

1. TCA-gelmethode

TCA is een efficiënte en sterk corrosieve gel die voor een snellere verwijdering van de wrat zorgt in vergelijking met het klassieke salicylzuur.

Salicylzuur TCA
Behandelingsperiode 8 tot 12 weken Zichtbaar resultaat vanaf week 1
Concentratie zuur ++ +++
Applicatie Fles met borsteltje Pen
Vorm Meestal vloeibaar Gel

2. Werking

KnipselDankzij zijn handige penapplicator met sterk geconcentreerde TCA-gel zal er een chemische peeling van de wrat plaatsvinden. De TCA-gel doodt de geïnfecteerde cellen en zal celvernieuwing stimuleren waardoor de huid vervelt. Op die manier zal nieuwe gezonde huid gevormd worden en zal de wrat krimpen en verdwijnen.

Eenvoudig gebruik

wartner3

  1. Draai de dop 1,5 slag zodat de blauwe en de witte puntjes op 1 lijn staan.
  2. Trek voorzichtig aan de dop om deze er af te halen.
  3. Plaats de applicator van de pen op het oppervlak van de wrat en klik op de blauwe drukknop.
  4. Houd de applicator ongeveer 10 seconden in contact met de wrat. De wrat zal wit worden. Dit is een indicatie dat de behandeling werkt.
  5. In het geval van grotere wratten (>6 mm) is het mogelijk dat een extra applicatie nodig is om ervoor te zorgen dat de gehele wrat wit wordt.
  6. Na de behandeling: veeg de applicator af met een tissue/doekje, plaats de dop weer stevig op de pen en draai deze zodat het kindveilige mechanisme geactiveerd wordt.
  7. Herhaal de behandeling 1 keer per week tot de wrat verdwenen is, met een maximale behandelduur van 6 weken.

Download de bijsluiter

TV-spot